Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

*Jonathan.

2 posters
YazarMesaj
Jonathan Faulkness
Koleksiyoncu
Koleksiyoncu
Jonathan Faulkness

Galleon : 50

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk: Büyücü / Cadı

*Jonathan. Empty
MesajKonu: *Jonathan.   *Jonathan. EmptyPerş. Tem. 12, 2012 2:11 pm

.Hatları fazlasıyla belli bir surat, neler gizlediği bilinmeyen bir çift yeşil göz ve dövmelerle kirletilmiş bir beden. Kumral teni aslında nereden geldiğini anlatmaya çalışırken, yüzünün sert çizgileri İngiliz soylularını andırır bir bakıma.
.Siyah sakalının arasına gizlenmiş solgun ama bir o kadar şekilli dudaklar. Dudakların çevrelediği bembeyaz dişler. Jon'un bir kaç yıldır değişmeyen yegane özellikleri belki de sadece bunlardı. Kişiliği... Kişiliği anne ve babasının ölümüyle değişmiş yepyeni bir hal almıştı bir bakıma. Evet hiç bir zaman iyi aile çocuğu olmamıştı belki ama onlara bir bağlıydı, ta ki ikisi de sonsuzluğu Jon'a tercih edene dek.
.Ailenin en büyük çocuğu olduğu bir gerçek fakat anne ve babasının ölümünün ardından bu farkındalık onu kardeşiyle yaşamaya motive etmekten çok, sorumluluktan kaçmaya itmişti. Kardeşiyle ilgili en son aldığı haber ise yeni bir aile edindiğiydi.
.Ailesinin yok oluşunun ardından yeni yaşamına merhaba demişti Jon. Onu Moskova sokaklarında gezinirken bulmuştu bu yeni hobisi, belki de tamamen bir tesadüfün eseriydi bu. O kişi karşısına çıkmasaydı o gece yarısı belki de muhteşem koleksiyonuna hiç bir zaman başlayamayacaktı kim bilir.
.Koleksiyon demişken; bu genç adamın koleksiyonu pul koleksiyonundan biraz farklı aslında. Jon beğendiği anıların peşine düşüyor. Hatıralarını bir nevi ödünç alıyor kişilerden. Eğer bir anıyı çok beğenirse... Elinden kaçmanız imkansız, onu elde etmeden peşinizi bırakmaz genç koleksiyoncu.

------------

# Eskilerde kalmış sevimli kardeş; kız ya da erkek hiç önemli değil, öğrenci olursa çok makbule geçer sadece. Yıllar sonra Jon arayıp bulacak bu kardeşi ama iyi abiyi oynamayı düşünmediği bir gerçek.
# Jon'a bu hobiyi edindiren kişi; o geceden sonra hiç görüşmemiş olacaklar. Zaten Jon'a bu sırrını verirken kendinde olmadığı bir gerçek. O zaman kader bir gün bir yerde bu ikiliyi karşılaştıracak olursa neler yaşanır?

-------------

Evet ben çok minik şeyler istiyorum ama bunun yanında eğer siz birlikte daha farklı bir kurgu buluruz diyorsanız falan bence konuşalım anlaşalım yani ^^
Elmira Etheldreda
Asylum Çayhanesi Sahibesi
Asylum Çayhanesi Sahibesi
Elmira Etheldreda

Galleon : 0

*Jonathan. Empty
MesajKonu: Geri: *Jonathan.   *Jonathan. EmptyC.tesi Ağus. 11, 2012 11:10 pm

Uu bir başka koleksyoncu daha. Fakat ben elle tutulabilir şeyleri topluyorum tabisi. Farklı şeyler toplasak da, dolaştığını düşünüyorum tabii senin de. Ben de çok dolaşıyorum ve eşyaların dışında çayhanem için yeni tatlar arayışında fazlaca geziyorum. Bir yerlerde karşılaşmış, tanışmış olabiliriz. Aramızda 4 yaş var ama kasarsak Hogwarts'tan da tanıyomuşuz diye uydurabiliriz. Fark etmez benim için ehe ^-^

*Jonathan.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jonathan Faulkness