Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arda - Elijah

4 posters
YazarMesaj
Elijah Vainquer Mc'Reid
St. Mungo Baş Şifacısı
 St. Mungo Baş Şifacısı

Galleon : 50

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk: Büyücü / Cadı

Arda - Elijah Empty
MesajKonu: Arda - Elijah   Arda - Elijah EmptyPerş. Ağus. 02, 2012 10:39 pm

-

En son Elijah Vainquer Mc'Reid tarafından Perş. Ağus. 30, 2012 11:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Marquéz Slorkié
Unutturma Dairesi Başkanı
 Unutturma Dairesi Başkanı
Marquéz Slorkié

Doğum tarihi : 30/04/92

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk:

Arda - Elijah Empty
MesajKonu: Geri: Arda - Elijah   Arda - Elijah EmptyÇarş. Ağus. 08, 2012 3:27 am

Hoşgeldin dostum. Başlığını fark etmemişim kusura bakma. Seninle çalışmak da gerçekten harikaydı. Özellikle Hogwarts RPG çerçevesinde gerçekten iyiydi.
http://potterefsanesi.roleplaylife.net
Alberto Matthew Q' Wr.
Gryffindor I. Sınıf
 Gryffindor I. Sınıf
Alberto Matthew Q' Wr.

Doğum tarihi : 23/05/95

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:

Arda - Elijah Empty
MesajKonu: Geri: Arda - Elijah   Arda - Elijah EmptyÇarş. Ağus. 08, 2012 8:52 am

Anam ben sana Hoşgeldin demeyi Unuttum. Görmedim Kusura bakma Arda abi neyse hoşgeldin. İyi ki burdasın ve Umarım Klıcı Olursun..... Very Happy
Elijah Vainquer Mc'Reid
St. Mungo Baş Şifacısı
 St. Mungo Baş Şifacısı

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:

Arda - Elijah Empty
MesajKonu: Geri: Arda - Elijah   Arda - Elijah EmptyÇarş. Ağus. 08, 2012 2:07 pm

Hoşbuldum Smile Ne kadar önemseyerek işime odaklandığımı bilirsin Umut... Her zamn herkes için yardım edebilirim ve zamanında da edebildiysem ne mutlu bana Smile) Hogwarts RPG'den daha güçlü alanlarda da yönetim kısmınındaydım. İnan bana oradada çok harika mevkilerdeydim. O zamanları özlüyorum desem yalan olmaz çünkü bazen değerimin bilinmediği ve benim artık bu tür şeylere katlanacak sabrın olmadığı kanısına zaman zaman varıyorum. Belki de babamın dediği gibi klavye başında adam olunmuyor. Artık gerçek dünyaya dön. Sözleri çok doğru olabilir... Kazandığım dostları es geçmiyorum onlar benim ikinci ailem fakst ben her yeni farkettiğim siteye giripte çocukların beni kabul edip yada reddedişi beni daha da geriyor. Belki bu hep yönetici pozisyonunda olmamın ve benim işimi bana öğretecek veletlerin ayağımın dibinde dolaşmamasından kaynaklanıyor olabilir. Cihan'ın söylediği gibi "kalıcı" olmayı çok deniyorum ama çoğu zaman bazı olaylar ve fikirlerde kafam atıyor. Çok uğraşıyorum, araya ksrışmayı ve zamanında profesyonelliğimi kullandığım şeylerden elini eteğini çekmiş ve bir köşede oturmayı... Ama çoğu ahmak beni zorla çomakla dürtüyor. Kalkıp bir laf etsem yavru köpek gibi elindeki rütbeye sığınıp saçmalayacak ama ben sesimi çıkarmıyorum. Hep böyle oluyor ve bende yvaş yavaş kabuğuma çekiliyorum... Ukala ve kasıntılı insanların içinde özgün roller ve yazınsal metinler ne zaıkki çıkmıyor... Hoşbuldum Umut, hoşbuldum Cihan... Farkedilmesemde önemli değilöi ben hep burdayım Smile) Hep kalıcıyım ve çok sevinçliyim sebebini bilmediğim bir şekilde... Smile)))
Erica Etheldreda
Slytherin I. Sınıf
 Slytherin I. Sınıf
Erica Etheldreda

Arda - Elijah Empty
MesajKonu: Geri: Arda - Elijah   Arda - Elijah EmptyCuma Ağus. 10, 2012 4:51 am

mereba
Elijah Vainquer Mc'Reid
St. Mungo Baş Şifacısı
 St. Mungo Baş Şifacısı

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:

Arda - Elijah Empty
MesajKonu: Geri: Arda - Elijah   Arda - Elijah EmptyPerş. Ağus. 16, 2012 6:16 pm

Merhaba zaten tanışmışız da Very Happy

Arda - Elijah
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Elijah V. Mc'Reid