Herkes yazmaya başlamış eksik kalmayayım dedim. ^^ İki karakterim var: Adriana Bastille ve Cassandra Black. Adım Merve Bilge. Tanıdığım insanların yarısı Merve yarısı Bilge der.
92, İzmir doğumluyum. Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı ikinci sınıf öğrencisi oldum. ^^ Balıkesirde yaşıyorum. Metal müziğe bittiğim gibi kısa bir dönem dj lik yapmanın sonucu olduğunu var sayarak sadece yabancı müzikte öyle kop kop diye tabir ettiğimiz müzikleri de dinliyorum.
Meraktan bulaşmadığım iş yoktur diyebilirim. ^^ İşte üç ay dans kursu sonra bir yıla yakın dövmecilik, motor yarışları derken - ki tabi ki sürmedim arkadaşım sürdü kii- bir yıl harcadım. Dağdan bile indim korumasız, sakın denemeyin korkunçtu yani, özellikle astımınız varsa gerginlikten tıkanıyorsunuz.
Müziğe gelince asla tam kıyaslama yapamam ama Evanescence ayrıdır bende. Bi ara şarkı söylüyordum ancak sağlık nedeniyle bıraktım, zaten nefesim yetmiyo yani. -.- Birazcık akustik gitar çalıyorum, öyle amanda aman iyi değilim yani.
Dizilere gelirsek Supernatural ve Dean- oys aşığım ki ben ona- benim için bir numaradır. Merlin, Vampire Diaries... Sayamam, bitmez yahu. Pek Türk dizisi izlemem. Öyle arada Yalan Dünya'ya bakmışlığım vardır ama. Öyle işte ^^'