Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^'

5 posters
YazarMesaj
Adriana Bastille
Dırdırcı Yazarı
 Dırdırcı Yazarı
Adriana Bastille

Galleon : 50

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk: Büyücü / Cadı

Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^' Empty
MesajKonu: Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^'   Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^' EmptyPtsi Tem. 16, 2012 4:03 am

Herkes yazmaya başlamış eksik kalmayayım dedim. ^^ İki karakterim var: Adriana Bastille ve Cassandra Black. Adım Merve Bilge. Tanıdığım insanların yarısı Merve yarısı Bilge der. Smile 92, İzmir doğumluyum. Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı ikinci sınıf öğrencisi oldum. ^^ Balıkesirde yaşıyorum. Metal müziğe bittiğim gibi kısa bir dönem dj lik yapmanın sonucu olduğunu var sayarak sadece yabancı müzikte öyle kop kop diye tabir ettiğimiz müzikleri de dinliyorum.

Meraktan bulaşmadığım iş yoktur diyebilirim. ^^ İşte üç ay dans kursu sonra bir yıla yakın dövmecilik, motor yarışları derken - ki tabi ki sürmedim arkadaşım sürdü kii- bir yıl harcadım. Dağdan bile indim korumasız, sakın denemeyin korkunçtu yani, özellikle astımınız varsa gerginlikten tıkanıyorsunuz.

Müziğe gelince asla tam kıyaslama yapamam ama Evanescence ayrıdır bende. Bi ara şarkı söylüyordum ancak sağlık nedeniyle bıraktım, zaten nefesim yetmiyo yani. -.- Birazcık akustik gitar çalıyorum, öyle amanda aman iyi değilim yani.

Dizilere gelirsek Supernatural ve Dean- oys aşığım ki ben ona- benim için bir numaradır. Merlin, Vampire Diaries... Sayamam, bitmez yahu. Pek Türk dizisi izlemem. Öyle arada Yalan Dünya'ya bakmışlığım vardır ama. Öyle işte ^^'
Alberto Matthew Q' Wr.
Gryffindor I. Sınıf
 Gryffindor I. Sınıf
Alberto Matthew Q' Wr.

Doğum tarihi : 23/05/95

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:

MesajKonu: Geri: Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^'   Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^' EmptyPtsi Tem. 16, 2012 7:46 am

Hadi ya sende benden büyük çıktın nolucak benim bu halim (: Neyse tanışmıştık ve ben sana bundan sonra Bilge diyecektim ama sonuna saygıdan ötürü Bilge abla oldu Smile Smile Smile Smile Smile Razz Razz Razz Razz
C. A. Jacqueline Black
Slytherin I. Sınıf
 Slytherin I. Sınıf
C. A. Jacqueline Black

Galleon : 32

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:

MesajKonu: Geri: Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^'   Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^' EmptyPtsi Tem. 16, 2012 11:21 am

Farketmez ya abla takıntım yoktur benim ^^ Böyle kafa dengi takılıyorum Very Happy
Antoienette Véux
Ravenclaw I. Sınıf
 Ravenclaw I. Sınıf
Antoienette Véux

Nerden : ÖM göndermek isteyenler Arthur Jeff Phorkys adlı karaktere göndersin

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:

MesajKonu: Geri: Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^'   Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^' EmptyPtsi Tem. 16, 2012 12:54 pm

Mervecim şekerim bitanem bebeğim ve en önemlisi ikizim Very Happy seni seviyom sanırım ben yaa
C. A. Jacqueline Black
Slytherin I. Sınıf
 Slytherin I. Sınıf
C. A. Jacqueline Black

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:

MesajKonu: Geri: Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^'   Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^' EmptyPtsi Tem. 16, 2012 1:44 pm

ikizcim ailem benim <3
Marquéz Slorkié
Unutturma Dairesi Başkanı
 Unutturma Dairesi Başkanı
Marquéz Slorkié

Doğum tarihi : 30/04/92

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk:

MesajKonu: Geri: Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^'   Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^' EmptyÇarş. Tem. 18, 2012 12:39 pm

A-a yaşıtımı buldum. Hoşgeldin aramıza. Akustik gitar ha? Ben de klasik hayranıyım öyle kendi çapımda geliştirmeye uğraşıyorum işte. Adriana ile kurgu yapmalıyız bence Smile
http://potterefsanesi.roleplaylife.net
C. A. Jacqueline Black
Slytherin I. Sınıf
 Slytherin I. Sınıf
C. A. Jacqueline Black

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:

MesajKonu: Geri: Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^'   Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^' EmptyCuma Tem. 20, 2012 10:24 pm

Tabii, olurrr ^^

Adri & Cass Merve Bilge (uzun oldu be) ^^'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Merve.
» Adri arıyor ^^