| Merve. | |
|
+4Alberto Matthew Q' Wr. Adriana Bastille Aphrodis Audrey Phyllis Odette Montegue 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Odette Montegue Büyüceşura Hakimi
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 28
Kişi sayfası Özel Yetenek: Patronus: Irk: Büyücü / Cadı
| Konu: Merve. Paz Tem. 15, 2012 1:40 pm | |
| Merhabalar efenim, bana merve diyebilirsiniz ama mervot diyen garip ruhlu arkadaşlarım da mevcut tabi. 18 olduk ayıptır söylemesi. Mersinde dogdum ailem falan mersinde ama ben okul dolayısıyla 2008den beri istanbuldayım. Ilk sene hazırlık okudugum için bi sene geç giriyorum korkunç sinava anlayacağınız. Okulumun çok garip gelenekleri var ve bunların hiç biri aslında idare tarafından onaylı değil falan, garip biraz. Neyse gecen sene bazı sebeplerle bırakmıştım rpyi dayanamayıp geri döndüm, 5. senem bitti iste. İstanbula gitmeden önce yüzme takımında yarıslara falan katılırdım. İyi yüzerim yani. Düzgün yapabildiğim yegane şeylerden biridir kendileri. Benim en büyük hayranlığım Heath Ledger'a. Adam bir çok uç karakteri canlandırmasına rağmen hepsini başarıyla oynamıs, takdir ederim kendisini. Queen, bon jovi, muse, placebo, guns n roses, metallica, scorpions dinlerim fazlaca, scorpions konserine de gittim hatta adamlar iyi yani. Bi de bazı şarkılara karşı güçlü duygular beslediğim dogrudur. Bateri çalanlara karşı da ozel bi ilgim var bu arada. Supernatural'in bende ozel bi yeri vardır, cok ağlamışımdır izlerken mesela o Sam'in kurtkadını öldürmek zorunda oldugu sahne, o silahı Dean'dan alırken ki bakışını unutmam hiç. Zaten en buyuk hayalimdir '67 impala olması gelecekteki evimin garajinda, para biriktiricem bu yuzden bunun dışında coğu diziyi izlemeyi denedim ama ozel ilgi duyduklarım var tabi, leverage, game of thrones, lost, endgame big bang theory ayrı bir hostur, guzeldir bence. Benim anlatacaklarım bu kadar iste yani sıradan bir öğrenci adamım en kısaca (: | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 297
Kişi sayfası Özel Yetenek: Patronus: Irk:
| Konu: Geri: Merve. Paz Tem. 15, 2012 2:02 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Merve. Paz Tem. 15, 2012 2:21 pm | |
| Hosbuldum (: coğu kez aynı sitelerde bulunup hiç kurgu yapma fırsatı bulamadım sevgili adminimle birlikte umarım bu sefer olur (: | |
|
| |
Adriana Bastille Dırdırcı Yazarı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 40 Nerden : France
| Konu: Geri: Merve. Paz Tem. 15, 2012 2:55 pm | |
| Selam, bende Merve Bilge. Çevremin yarısı Merve yarısı Bilge diyor yani karışık iş ^^ muse, placebo, guns n roses, metallica, scorpions dinlerim fazlaca metal müzik candır kii <3 Supernatural'in bende ozel bi yeri vardır, cok ağlamışımdır izlerken mesela o Sam'in kurtkadını öldürmek zorunda oldugu sahne, o silahı Dean'dan alırken ki bakışını unutmam hiç. O sahne fenaydı yav. Ama ben Dean'a aşığım kii ^^ bu arada sitenin yaşlısı olarak böyle davranmak uygunsuz oldu ha ama kafa takılıyorum ^^' | |
|
| |
Alberto Matthew Q' Wr. Gryffindor I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 161 Doğum tarihi : 23/05/95 Yaş : 29
| Konu: Geri: Merve. Paz Tem. 15, 2012 2:55 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Merve. Paz Tem. 15, 2012 3:05 pm | |
| Bilge, ben bilgeyi tercih ediyim etrafimda o kadar cok merve var ki karışmaya başladılar artık (: memnun oldum ^^ bu arada dean da ayrıdır ama sam'in köpek bakısları yeter (: Cihan, hosbulduum ^^ | |
|
| |
Marquéz Slorkié Unutturma Dairesi Başkanı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 168 Doğum tarihi : 30/04/92 Yaş : 32
Kişi sayfası Özel Yetenek: Patronus: Irk:
| Konu: Geri: Merve. Paz Tem. 15, 2012 3:47 pm | |
| Aramızda da, rol dünyasına da hoşgeldin Merve. Umut ben de Supernatural candır. Hele ki '67' Chevy Impala! Benim de alma planlarım falan var da, yakıt problemi çıkar diye erteliyorum. Her neyse Lafı fazla uzattım galiba. Yeniden Hoşgeldin | |
|
| |
Rada Markov Dövme Sanatçısı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 24
| Konu: Geri: Merve. Paz Tem. 15, 2012 4:02 pm | |
| Selam! Scorpions konserinde yere çakmak atan gerizekalı var ya, benim o! Kendimi de rezil etmekten hiç çekinmiyorum gördüğün üzere. Ben de davul çalıyorum, yani özel ilgi falan demişsin. So call me, maybe? Ehehöeöahe. Tamam. Gülsen ben, memnun oldum Merve. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merve. Paz Tem. 15, 2012 4:13 pm | |
| Umut, sey ben onu alıp saklamayı düşünüyorum bi köşede, arada bi ziyaretine gidip öpüp okşayıp geri dönerim evime böyle fantezik hayallerim var bi de iste benim Memnun oldum bu arada (: Gulsen, biz de kocaman pankart hazırladık da adamlar iceri sokmadılar pankartı iki tane tahtaya baglı diye, adam dövermişiz öyle dedi simdi davul calıyosun ya sen evlenebilebiliriz yani. Neyse insanlığımı korumam gerekse, o nasıl bi el ayak koordinasyonudur ya sizin ayri bir ırk olduğunuza inanıyorum ben biraz | |
|
| |
Raphaél Moriérty Unutturma Dairesi Çalışanı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 40 Doğum tarihi : 20/05/92 Yaş : 32 Nerden : Ministry of Magic.
| Konu: Geri: Merve. Paz Tem. 15, 2012 4:27 pm | |
| Metallica, Bon Jovi, Muse... Beni mi anlattın ne? Supernatural ve Leverage' de candır. Hoşgeldin aramıza. Güven ben de. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merve. Paz Tem. 15, 2012 4:40 pm | |
| Ben Leverage izleyen birilerini gorunce ayrı bi seviniyorum, etrafımdakiler pek hoşlanmadılar nedense o.O yani kısaca hosbulduk diyecektim ben (: | |
|
| |
Adriana Bastille Dırdırcı Yazarı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 40 Nerden : France
| Konu: Geri: Merve. Ptsi Tem. 16, 2012 3:51 am | |
| - Odette Montegue demiş ki:
- Bilge, ben bilgeyi tercih ediyim etrafimda o kadar cok merve var ki karışmaya başladılar artık (: memnun oldum ^^ bu arada dean da ayrıdır ama sam'in köpek bakısları yeter (:
Cihan, hosbulduum ^^ O klasik bi durum yahu ^^ Ama Dean yaa <3 Neyse uzar gider bu Bende memnun oldum .) | |
|
| |
Elijah Vainquer Mc'Reid St. Mungo Baş Şifacısı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 58 Nerden : -
| |
| |
| Konu: Geri: Merve. Ptsi Tem. 16, 2012 11:43 am | |
| Mc'Reid, Arda birleşimi fazlasıyla tanıdık geliyor ama nerden hatırlıyorum bulamadım ki *.* Neyse, bu arada memnun oldum Arda (: | |
|
| |
| Merve. | |
|