Mae Majori Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Çalışanı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 7
Kişi sayfası Özel Yetenek: Patronus: Irk: Büyücü / Cadı
| Konu: m a j o r i Salı Tem. 10, 2012 11:31 am | |
| Mae Majori / Safkan / Fransa / 22.
Soğuk, kibirli, yüzünde sürekli ciddi ve ekşi bir şey yemişcesine bir ifadeyle dolaşan, insanlara laf sokmaktan ve onları küçük görmekten hoşlanan, sınıf ayrımlarına ve kan derecelerine kafayı takmış biri değil Mae Majori. Yalnızca fazlasıyla çekingen ve birazda içine kapanık. Aksine, insanları sever, eğlenmeyi ve bir bardak ateşviskisi eşliğinde kendisine yakın gördüğü biriyle sabaha kadar sohbet edebilir. İyi bir dinleyicidir ve pek çok kültürel konuda bilgi sahibidir; çok kitap okur, hemde çook. Kapalı bir kutudur. Bakanlıkta, yüz kaslarını sürekli sabit tuttuğundan ve iş konusunda gerçek anlamda ciddiyete sahip olduğundan çoğu kişi kızın neşeli halini bilmez ve onu başlangıçta yazdığım biri olarak yorumlarlar. Dilden dile düşen dedikodular ise kızın iyice katlanılamaz bir kişiliğe sahip olduğunun düşünülmesine neden olur. Karakter kurgum dışında, tek başına, küçük bir çatı katında yaşıyor Mae. Ailesi ve tüm akrabaları Fransa'da. Yaşadığı yerden bu denli ayrılmaksa özgürlük dürtülerini canlandırıyor ve tek hayali yanında bir fotoğraf makinesiyle dünyayı dolaşmak.
Yanlarında, Mae'nin çekingen halinden kurtulup, gerçek kişiliğini gösterebildiği dostlara ihtiyacım var. Bakanlık, Hogwarts ya da diğer hangi rütbedenseniz. Fransız birilerini bulabilirsem, akraba kurgusu da istiyorum aslında. Anne tarafından kuzen yahut aklınıza başka ne gelirse. Partner de fena olmaz aslında. İlk zamanlarda Mae'nin çekingen ve soğuk davranması güzel birkaç roleplay çıkmasına neden olabilir. Düşman, özel kurgular vs. | |
|
Esther F. Moriérty Hogwarts Yüksek Müffettişi | Admin
| Konu: Geri: m a j o r i Salı Tem. 10, 2012 2:37 pm | |
| Fransa'dan tanışıyor olabiliriz belki. Akraba istemiyorum; ama yani çocukluktan tanıdığın bir dost veya benzeri bir şey olabilirim. | |
|
| Konu: Geri: m a j o r i Salı Tem. 10, 2012 4:23 pm | |
| Çocukluk arkadaşı olabilirler. | |
|
Alexander M. Dúbhshláine Seherbaz
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 22
| Konu: Geri: m a j o r i Perş. Tem. 12, 2012 2:19 am | |
| Yanlarında, Mae'nin çekingen halinden kurtulup, gerçek kişiliğini gösterebildiği dostlara ihtiyacım var. Bakanlık, Hogwarts ya da diğer hangi rütbedenseniz.
Bu olsun diyorum. | |
|
| Konu: Geri: m a j o r i Perş. Tem. 12, 2012 11:31 am | |
| | |
|
Adriana Bastille Dırdırcı Yazarı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 40 Nerden : France
| Konu: Geri: m a j o r i Perş. Tem. 12, 2012 5:38 pm | |
| Adriana'nın baba tarafı köken olarak Fransız. Çocukluk arkadaşı, arkadaş, dost ya da akraba olabiliriz. Adriana'nın annesi İngiliz olduğundan babası ve annen akraba olabilir ^^ | |
|
Antoienette Véux Ravenclaw I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 24 Nerden : ÖM göndermek isteyenler Arthur Jeff Phorkys adlı karaktere göndersin
| Konu: Geri: m a j o r i Ptsi Tem. 16, 2012 9:46 am | |
| Bende Fransızım ya bende anne baba ebeveyn vb. arıyorum. Beni terk edip giden annem olabilirsin yada akraba falan | |
|