| Durum Listesi | |
|
+3Alberto Matthew Q' Wr. Marquéz Slorkié Aphrodis Audrey Phyllis 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 297
Kişi sayfası Özel Yetenek: Patronus: Irk:
| Konu: Durum Listesi Paz Tem. 01, 2012 11:22 pm | |
| İsim: Yaş : Burç: Nerede yaşıyorsun?: Ne düşünüyorsun?: Nasıl hissediyorsun?: Ne dinliyorsun?: Ne giyiyorsun?: Ne yiyorsun/içiyorsun?: Kiminle yazışıyorsun?: Kaç saattir sitedesin?: Bugün en çok ne yaptın?: Bugün en çok neye güldün?: Gününü özetleyen kelime?: En son ne aldın?: En son ne zaman dışarı çıktın?: Keşke... : Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Aklına gelen ilk kişi?: En çok düşündüğün şey?: Aklına ilk gelen cümle hangisi?:
| |
|
| |
Marquéz Slorkié Unutturma Dairesi Başkanı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 168 Doğum tarihi : 30/04/92 Yaş : 32
Kişi sayfası Özel Yetenek: Patronus: Irk:
| Konu: Geri: Durum Listesi Ptsi Tem. 02, 2012 2:43 am | |
| İsim: Umut Yaş : 20 Burç: Boğa Nerede yaşıyorsun?: Bursa Ne düşünüyorsun?: Ne yapmam gerektiğini. Nasıl hissediyorsun?: Sıkılgan. Ne dinliyorsun?: You're Beautiful - James Blunt. Ne giyiyorsun?: Şort ve T-shirt. Ne yiyorsun/içiyorsun?: Sigara. Kiminle yazışıyorsun?: 10 dakikadır hiçkimse ile. Kaç saattir sitedesin?: Saymadım. Bugün en çok ne yaptın?: Dolmuşa bindim. Bugün en çok neye güldün?: 9Gag Gününü özetleyen kelime?: Sıradan En son ne aldın?: Vanilla Espresso Frappé En son ne zaman dışarı çıktın?: 6 saat önce. Keşke... : Zamanı durdurabilsem. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: O, o, o. Aklına gelen ilk kişi?: O. En çok düşündüğün şey?: Sitenin tutacağını ummak. Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Aces Charles, you are Aces.
| |
|
| |
Alberto Matthew Q' Wr. Gryffindor I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 161 Doğum tarihi : 23/05/95 Yaş : 29
Kişi sayfası Özel Yetenek: Patronus: Irk: Büyücü / Cadı
| Konu: Geri: Durum Listesi C.tesi Tem. 14, 2012 7:19 am | |
| İsim:Cihan Yaş :18 Burç:İkizler Nerede yaşıyorsun?: Gaziantep Ne düşünüyorsun?: Bilmem Nasıl hissediyorsun?: İyi, fene değil. Ne dinliyorsun?: hiç birşey Ne giyiyorsun?: Kabri bir pantolon ve üstüne siyah bir t-Shirt Ne yiyorsun/içiyorsun?: Kahvaltı yapıcam birazdan Kiminle yazışıyorsun?:Kimseyle Kaç saattir sitedesin?:4-5 Bugün en çok ne yaptın?: daha yapmadım. Bugün en çok neye güldün?: Bir ey olmadı daha gülemedim. Gününü özetleyen kelime?: Oley! En son ne aldın?: Dosya Kağıdı En son ne zaman dışarı çıktın?: Dün Keşke... : Keşke tekrar yataabilsem. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Marquéz Slorkié Aphrodis Audrey Phyllis Edward Eöl Phorkys
Aklına gelen ilk kişi?: Marquéz SlorkiéEn çok düşündüğün şey?: Bu avatar imzada gelişecek miyim? Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Bu avatar imzada gelişecek miyim? | |
|
| |
Stella A. Appleby Hufflepuff I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 20
| Konu: Geri: Durum Listesi Çarş. Tem. 18, 2012 4:27 pm | |
| İsim: İrem. Yaş : 15. Burç: Balık. Nerede yaşıyorsun?: Bursa. Ne düşünüyorsun?: Bu sitede en küçük ben miyim ki? Nasıl hissediyorsun?: Aç. Ne dinliyorsun?: The Beatles - Eleanor Rigby. Ne giyiyorsun?: Günlük kıyafet işte. Ne yiyorsun/içiyorsun?: Su. Kiminle yazışıyorsun?: Kimseyle. Kaç saattir sitedesin?: 1 saat olmuş mudur? Bugün en çok ne yaptın?: Sıcaktan ölmekle meşguldüm. Bugün en çok neye güldün?: Gördüğüm rüyaya. Gününü özetleyen kelime?: Sıradan. En son ne aldın?: Jelibon. En son ne zaman dışarı çıktın?: Kahvaltı için. Keşke... : hiç büyümeseydim. Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Daha kimseyi tanımıyorum kiğ. *-* Aklına gelen ilk kişi?: Audrey. En çok düşündüğün şey?: Hangi filmi izlesem? Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Captain fuckin' magic! | |
|
| |
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. Tem. 19, 2012 2:28 pm | |
| İsim:Cihan Yaş :18 Burç:İkizler Nerede yaşıyorsun?:Gaziantep Ne düşünüyorsun?: Çok sevinçliyim Dila geldi... Nasıl hissediyorsun?: Süper Ne dinliyorsun?:Katy Perry Ne giyiyorsun?:Yeşil bir T-Shirt koyu bir gri eşofman Ne yiyorsun/içiyorsun?:En son öğle yemeği yedim. Kiminle yazışıyorsun?:Dila ile Kaç saattir sitedesin?:2 saat Bugün en çok ne yaptın?:Kendi sitemde düzenlemeler yaptım. Bugün en çok neye güldün?:Bilmem çok güldüm bugün Gününü özetleyen kelime?:Harika En son ne aldın?:Cola En son ne zaman dışarı çıktın?:Cola almak için çıktım. Keşke... :Keşke Dilada Gryffindor'a seçilse... Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: *Crystal Prévela *C. A. Jacquette Black *Cosette Véux Aklına gelen ilk kişi?:Crystal Prévela En çok düşündüğün şey?:Dila ile nasıl bir çılgın kurgu hazırlasak. Aklına ilk gelen cümle hangisi?:Bilmem... | |
|
| |
Rosepery dé Querin Yazar
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 9 Doğum tarihi : 14/12/94 Yaş : 29 Nerden : Orta Dünya
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. Tem. 19, 2012 4:55 pm | |
| İsim: Büşra Yaş: 18 olucaz inşallah Hobbit vizyona girince Burç: Yay Nerede yaşıyorsun?: Orta Dünya'da Ne düşünüyorsun?: Haldir'i Nasıl hissediyorsun?: Mükemmel! Ne dinliyorsun?: Odamdaki doğanın sesini Ne giyiyorsun?: Şort - Tshirt Ne yiyorsun/içiyorsun?: Hiçbir şey Kiminle yazışıyorsun?: Siteyle Kaç saattir sitedesin?: 10 dk oldu sanırım Bugün en çok ne yaptın?: Güldüm Bugün en çok neye güldün?: Furkan'ın attığı mesajlara Gününü özetleyen kelime?: LotR En son ne aldın?: Kola En son ne zaman dışarı çıktın?: Sabah Keşke... : Orta Dünya gerçek olsaydı Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Frodo - Haldir - Gollum Aklına gelen ilk kişi?: Haldir En çok düşündüğün şey?: Orta Dünya Aklına ilk gelen cümle hangisi?: Bazıları Dünya'yı hak eder. Bazıları da Orta Dünya'yı. Sen onlara Orta Dünya'yı verebilir misin?
- Eh, benim hayatım da bu. | |
|
| |
Erica Etheldreda Slytherin I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 98
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Tem. 29, 2012 8:59 am | |
| İsim: Ofelya Yaş : 20 Burç: Yay Nerede yaşıyorsun?: Eseseskikikieskieskies Ne düşünüyorsun?: düşünmemek en iyisi Nasıl hissediyorsun?: uyusam napıyorum burda Ne dinliyorsun?: fan sesi Ne giyiyorsun?: *üstündenevar*uu* Ne yiyorsun/içiyorsun?: hiç Kiminle yazışıyorsun?: senle Kaç saattir sitedesin?: çok. gerçekten çok. Bugün en çok ne yaptın?: pcde mal mal oturdum Bugün en çok neye güldün?: bilmem ki Gününü özetleyen kelime?: boş En son ne aldın?: hatırlamıyorum En son ne zaman dışarı çıktın?: ne sen sor ne ben söyleyeyim Keşke... : amacımı bulabilsem Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: siteden tanımıyorum kimseyi. Emilie Autumn alayım, Hansi'yi alayım. Bi de Emilie'nin kemanını alalım. Aklına gelen ilk kişi?: Emilie dedik o kadar yukarda. En çok düşündüğün şey?: düşünemiyorum şu sıralar Aklına ilk gelen cümle hangisi?: may the force be with you
| |
|
| |
| Konu: Geri: Durum Listesi Perş. Ağus. 02, 2012 7:54 pm | |
| İsim:Cihan Yaş :17 Burç:İkizler Nerede yaşıyorsun?:Gaziantep Ne düşünüyorsun?:Bilmem. Sen ne düşünüyorsun Nasıl hissediyorsun?:İyi Ne dinliyorsun?:Bir şey dinlemiyorum. Ne giyiyorsun?:Eşofman Ne yiyorsun/içiyorsun?:Az önce İskender yedim. Yanında Cola Kiminle yazışıyorsun?:Kimseyle Kaç saattir sitedesin?:4-5 saattir. Bugün en çok ne yaptın?:Sahilde dolaştım Bugün en çok neye güldün?:Gülemedim daha Gününü özetleyen kelime?:Harika En son ne aldın?:Şort En son ne zaman dışarı çıktın?:Şort almak için Keşke... :herkes burada olsa... Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Çisem Umut abi Arda abi Aklına gelen ilk kişi?:Dila En çok düşündüğün şey?:Dilanın rpsini ne zaman yazıcam ? Aklına ilk gelen cümle hangisi?:Gelmedi daha.. | |
|
| |
Godric Percival Gryffindor I. Sınıf
Galleon : 0 Mesaj Sayısı : 100
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Ağus. 12, 2012 2:22 am | |
| İsim:Selim Yaş :20 Burç:Akrep Nerede yaşıyorsun:Bursa Ne düşünüyorsun:Niye Uyuyamadığımı Nasıl hissediyorsun:Gayet İyi Ne dinliyorsun:Junky Skull Beat Ne giyiyorsun:T-Shirt, Kapri Ne yiyorsun/içiyorsun:Sigara Kiminle yazışıyorsun:Onunla Kaç saattir sitedesin:Saymadım Bugün en çok ne yaptın:Siteye Girdim Bugün en çok neye güldün: Erica Etheldreda Yorumlarına Gününü özetleyen kelime:Oyun Kompartımanı En son ne aldın:Çay En son ne zaman dışarı çıktın:Akşamüstü Keşke... : Bilemedim Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi:Niye 3 :/ Aklına gelen ilk kişi:Lionel Messi En çok düşündüğün şey:Sosyalizm Aklına ilk gelen cümle hangisi:Mutluluk Her An Vardır, Yeter ki En Karanlık Zamanlarınızda Işığı Açmayı Unutmayın | |
|
| |
Godric Percival Gryffindor I. Sınıf
Galleon : 0 Mesaj Sayısı : 100
| Konu: Geri: Durum Listesi Paz Ağus. 12, 2012 11:43 pm | |
| İsim: Selim Yaş : 20 Burç: Akrep Nerede yaşıyorsun: Bursa Ne düşünüyorsun: Sitenin Hali Çok Düşündürücü Nasıl hissediyorsun: Karamsar Ne dinliyorsun: Obliviate Ne giyiyorsun: Kapri Ne yiyorsun/içiyorsun: Kitkat, Sigara Kiminle yazışıyorsun: Kimseyle Kaç saattir sitedesin: Saymadım Bugün en çok ne yaptın: Uyudum Bugün en çok neye güldün: Hiçbirşeye Gününü özetleyen kelime: Çay & Sigara En son ne aldın: Yarım Ekmek Döner En son ne zaman dışarı çıktın: Akşamüstü Keşke... : Bilemedim Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi: Niye 3 :/ Aklına gelen ilk kişi: Granger En çok düşündüğün şey: Sosyalizm Aklına ilk gelen cümle hangisi: Yenilgi Yılları İyi Bir Okuldur | |
|
| |
| Konu: Geri: Durum Listesi Salı Ağus. 14, 2012 6:03 pm | |
| İsim:Cihan Yaş :17 Burç:İkizler Nerede yaşıyorsun?:Gaziantep Ne düşünüyorsun?:Bilmem. Sen ne düşünüyorsun Nasıl hissediyorsun?:İyi Ne dinliyorsun?:Bir şey dinlemiyorum. Ne giyiyorsun?:Eşofman Ne yiyorsun/içiyorsun?:Az önce İskender yedim. Yanında Cola Kiminle yazışıyorsun?:Kimseyle Kaç saattir sitedesin?:4-5 saattir. Bugün en çok ne yaptın?:Sahilde dolaştım Bugün en çok neye güldün?:Gülemedim daha Gününü özetleyen kelime?:Harika En son ne aldın?:Şort En son ne zaman dışarı çıktın?:Şort almak için Keşke... :herkes burada olsa... Issız bir adaya düşsen siteden yanına alacağın 3 kişi?: Çisem Umut abi Arda abi Aklına gelen ilk kişi?:Ben En çok düşündüğün şey?:Rp yapsam mı yapmasam mı? Aklına ilk gelen cümle hangisi?:Gelmedi daha.. | |
|
| |
| Durum Listesi | |
|