Aleksandra Vilda
Galleon : 0 Mesaj Sayısı : 2 Doğum tarihi : 18/03/98 Yaş : 26 Nerden : Kocaeli
Kişi sayfası Özel Yetenek: Patronus: Irk: Büyücü / Cadı
| Konu: Aleksandra Vilda Paz Şub. 02, 2014 5:50 pm | |
|
Adınız Soyadınız :Aleksandra Vilda
Karakteristik Özellikleriniz (Uzun olmalı bu kısım) :
Bazen kendimi ormanda kaybetmemek için zor tutuyorum. Denizlerde kahkahalarla dolaşmak geliyor içimden. Ama yapamam. Çünkü babamın ölümünün üzerinden yalnızca 4 ay geçti. Şu sıralar yapabildiğim tek şey Londra' daki evimizin çatısına çıkıp küçük parıltılar yapmak. Kafamı böyle dağıta biliyorum ancak. Parmaklarımın ucundan çıkan bu küçük tozlar beni başka diyarlara götürüyor. Ama Büyükannemin kütüphanesini karıştırmak da bana ayrı bir zevk veriyor. Beni sevmiyor. Biliyorum. Zaten kim kızını Rusya' ya götüren bir adamın çocuğunu sever ki. Ama ben onu, onun o muhteşem kitaplarını çok seviyorum. Bir sihir kitabı bulurum umuduyla kütüphanede dolaşırken bir kavanozu devirdim. Daha neler olduğunu anlayamadan bana hızla gelen bir yılan gördüm. Belimden hiç ayırmadığım babamdan kalan son şey olan hançer ile kafasını kestiğimden beri benden iyice nefret ediyor. Yılanlardan nefret ediyorum!
Kız kardeşim bana hiç benzemiyor. O tam bir İngiliz Leydi' si gibi davranırken, ben ise boyun eğmeyen ve her şeye atlar tavrım yüzünden tam bir Rusum. Hatta küçükken Durmstrang' a gitmek isterdim. Ama küçükken Londra' dan haberim yoktu. Ben küçük dünyamın savaşçısıydım. Ama artık dünya daha büyük. Umarım hala benim gibi küçük savaşçılara yer vardır?
Elena adında bir kedim var. Simsiyah tüyleri ona mistik bir görüntü katıyor. Mavinin her tonundan oldukça hoşlanıyorum. Uzun ve ince vücudum sayesinde istediğim her şeyi yiyebiliyorum. Ama yemek yemeyi pek sevmem. Hiçbir şey bir dilim Kekevi Ekmeği ve tereyağının yerini tutamaz.
Babam Dimitri Vilda. Durmstrang mezunu. Soğuk kalpli amcasının aksine oldukça sıcak kanlıydı. Durmstrang' da Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü idi. Annem Cassandra Vilda. Kendi bir İngiliz. Hogwats, Gryffindor mezunu. Rusya' da şifacıydı. Büyükannem Maria Stork. Kendisi Sihir Bakanlığından emekli bir seherbaz. Umarım ben de bir gün onun gibi büyük bir cadı olurum.
| |
|