| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|
+32Adalyn Xéna Snow Crystal Prévela Stella A. Appleby Rosepery dé Querin Cosette Véux Elijah Vainquer Mc'Reid C. A. Jacqueline Black Lawrence Slorkié Rada Markov Valeria Nerissa Hyxest Odette Montegue Ronald Bilius Weasley Adriana Bastille Alberto Matthew Q' Wr. Esther F. Moriérty Vega Veronique Garnier Theodor R. Dúbhshláine Alexander M. Dúbhshláine Emmett Salvatore Adam Leonard Brown Harry Potter Elena Pearl Antoienette Véux Thomas Ryan Westminster Ramona Lapiere Mae Majori Alanis Walker Raphaél Moriérty Marquéz Slorkié C. A. Jacquette Black Albus Dumbledore Aphrodis Audrey Phyllis 36 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lawrence Slorkié Hufflepuff I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 35 Nerden : Şeker kamışlarının içinden.
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Tem. 21, 2012 5:36 pm | |
| | |
|
| |
Elijah Vainquer Mc'Reid St. Mungo Baş Şifacısı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 58 Nerden : -
Kişi sayfası Özel Yetenek: Patronus: Irk: Büyücü / Cadı
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Tem. 21, 2012 5:39 pm | |
| Aynı anda mesaj attığımız için hafiften kıskandım onu @Güven Ünlüsü harbiden göz alıcı ama Taylor sevilecek adam Iskaladığın şeyde acaba gerçeklik payı var mı çözemedim? Acaba neyi "yapma.." dedi Umut? | |
|
| |
Marquéz Slorkié Unutturma Dairesi Başkanı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 168 Doğum tarihi : 30/04/92 Yaş : 32
Kişi sayfası Özel Yetenek: Patronus: Irk:
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Tem. 21, 2012 5:55 pm | |
| Şüpheci yaklaşıyor Çisem'in ünlüsü ile alakalı bir şey | |
|
| |
Rosepery dé Querin Yazar
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 9 Doğum tarihi : 14/12/94 Yaş : 29 Nerden : Orta Dünya
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Tem. 21, 2012 7:54 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Tem. 21, 2012 9:43 pm | |
| Kardeşiiim Ona yeni takım yapmak gerek. | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 297
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Tem. 21, 2012 11:51 pm | |
| Şu rp aleminde en saygı duyduğum ve sevdiğim insanlardan biridir. Hatta sanırım hakkında bir kere bile kötü bir şey düşünmediğim iki kişiden biri O_O | |
|
| |
Lawrence Slorkié Hufflepuff I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 35 Nerden : Şeker kamışlarının içinden.
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Tem. 22, 2012 3:20 am | |
| | |
|
| |
Raphaél Moriérty Unutturma Dairesi Çalışanı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 40 Doğum tarihi : 20/05/92 Yaş : 32 Nerden : Ministry of Magic.
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Tem. 22, 2012 7:00 am | |
| Umuut. Hep uğraşırız birbirimizle ama aslında iyi anlaşırız. Beni rol düellosunda yenen kişilik. Zar sisteminin adaletsizliği desem de, rol kalitesinin benden iyi olduğu bir gerçek. İyi bir dost ve karakterleri de gerçekten harika. Şu ana kadar açtığı tüm sitelerde vardım. Bundan sonra da olacağım. Çünkü gerçekten harika bir admin. Diğerleri gibi kasıntı bir tarafı yok. Üyeler ile iç içe olan bir adminden başka ne istenebilir ki bu rol dünyasında? | |
|
| |
Antoienette Véux Ravenclaw I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 24 Nerden : ÖM göndermek isteyenler Arthur Jeff Phorkys adlı karaktere göndersin
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Tem. 22, 2012 8:54 am | |
| Çok haklı olduğunu düşünüyor ve ona katılıyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Tem. 22, 2012 2:25 pm | |
| Güven; ben kasıntı mıyım lan Bir süreliğine rpyi bırakacağını sanıyordum Miray'ın, ama geri dönmüş sanırım. ^_^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Tem. 22, 2012 5:16 pm | |
| Ohahahah Güven'in tutarsızlığı işte. Sen de bitanesin. | |
|
| |
Crystal Prévela Gryffindor I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 24
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Salı Tem. 24, 2012 4:38 pm | |
| | |
|
| |
Yvette Audley Hufflepuff I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 11 Doğum tarihi : 30/11/95 Yaş : 28 Nerden : Londra
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Perş. Tem. 26, 2012 9:17 pm | |
| Ehehe buluştuk biz onunla ^.^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Tem. 28, 2012 12:01 pm | |
| AAAAAAAAAAAA Melissa'ymış Melissacımmııışş o yaaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Tem. 28, 2012 4:16 pm | |
| Ünlüsünde böyle çok 80ler havası var, pek bir şeker ^_^ | |
|
| |
Adriana Bastille Dırdırcı Yazarı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 40 Nerden : France
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz C.tesi Tem. 28, 2012 5:47 pm | |
| Ünlüsü çok şeker Twi'nin alası ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Tem. 29, 2012 3:03 am | |
| Avatarı değişik bir tarz. Ama yazdığı şey ... Umalım da fark edilmesin. Severiz onu! | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Tem. 29, 2012 6:23 am | |
| Twi kötü bişi deilki Twilight'taki kız baabında şeettim ^^' Uncle Bobbyyyy sevilmez mi o ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Tem. 29, 2012 6:44 am | |
| Ben bunun söylenmemesini tercih ediyorum da, öyle bir sıkıntı var işte. Twilight izlemediğim için, yani son filmini orada oynadığını bilmeden aldım ünlüyü. Çok tatlı diye bırakamıyorum da T_T
ehm neyse. Epey aktif bir üye, bu yönünü kocaman sevdiğimi söylemeliyim *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Tem. 29, 2012 6:56 am | |
| Ihm, bi daha açmayız O Twilight'ı sevmese de biz onu çokar çokar seviyoruz | |
|
| |
Erica Etheldreda Slytherin I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 98
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Tem. 29, 2012 8:44 am | |
| Merhaba. kimseyi tanımıyorum. memeli ünlülü. selam tekrar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Tem. 29, 2012 8:47 am | |
| Onun Cosplay'ini, tipini falan nasıl kıskanıyorum, nasıl kıskanıyorum anlatamam herhalde. | |
|
| |
Erica Etheldreda Slytherin I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 98
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Tem. 29, 2012 8:49 am | |
| kendisi gizli hayranımmış da bilmiyomuşum ahah. çisem. sims sayfası vardı onun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Tem. 29, 2012 5:15 pm | |
| Draco ve imzasındaki ünlü sayesinde şaşırdımld | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz Paz Tem. 29, 2012 6:29 pm | |
| Çok tatlı, takımının eskilerden bi havası var ^^ | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkındaki Düşünceleriniz | |
|