Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Melissa* yvetteaudley

4 posters
YazarMesaj
Yvette Audley
Hufflepuff I. Sınıf
 Hufflepuff I. Sınıf
Yvette Audley

Galleon : 50
Doğum tarihi : 30/11/95

Melissa* yvetteaudley Empty
MesajKonu: Melissa* yvetteaudley   Melissa* yvetteaudley EmptyPtsi Tem. 30, 2012 11:21 am

Herkeze merhaba^^ Adım Melissa. 17 yaşındayım. Lise sona geçtim. Uzun süredir rp aleminden uzağım. Hayrlısıyla burada tekrar başlamak istiyorum. Kendimden biraz bahsedeyim. Neşeli, biraz asosyal, herkesle iyi geçinen, sıcakkanlı bir insanım. Hayvanları çok severim. Bir yaşında – kedi yılına göre 14 oluyor galiba tam olarak bilmiyorum- siyah şişman bir kediye sahibim. Adı Nunufi. Sonra… film ve dizi izlemeyi çok severim. Özellikle bir diziye başladıysam sezonunu en fazla iki günde bitirmem lazım. Favorilerime gelecek olursak; filmlerim Bridget Jones'un Günlüğü ve Ölü Gelin’dir. Harry Potter serisinin ayrı bir yeri var. Dizilerde ise, Muhteşem Yüzyıl hariç yerli dizi seyretmiyorum. İzlediğim diğer diziler Being Human, Desperate Housewives, New Girl, Pretty Little Liars, Spartacus ve The Walking Dead. Bunun dışında güney kore yapımı diziler izliyorum. Kitap okumak benim en büyük hobimdir. Genellikle fantastik ve bilim kurgu okuyorum. Gece Evi kitap serisini çok seviyorum. Müzik olarakta metal hariç her türlü müzik dinlerim. Gossip hayranıyımdır. Beth Ditto’ya taparım. Böyle biriyim işte. Umarım beni aranıza kabul edersiniz ^^
Aphrodis Audrey Phyllis
Ravenclaw I. Sınıf
 Ravenclaw I. Sınıf
Aphrodis Audrey Phyllis

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk:

MesajKonu: Geri: Melissa* yvetteaudley   Melissa* yvetteaudley EmptyPtsi Tem. 30, 2012 11:26 am

Güney Kore dizileri hariç iyi anlaşacağız sanırım. Onlara da gıcığım yok ama nedense pek sevemiyorum *-* Ehm neyse. Hoşgeldin aramıza (:
Yvette Audley
Hufflepuff I. Sınıf
 Hufflepuff I. Sınıf
Yvette Audley

MesajKonu: Geri: Melissa* yvetteaudley   Melissa* yvetteaudley EmptyPtsi Tem. 30, 2012 11:38 am

Ehehe teşekkürler hoşbuldum ^^
Lawrence Slorkié
Hufflepuff I. Sınıf
 Hufflepuff I. Sınıf
Lawrence Slorkié

MesajKonu: Geri: Melissa* yvetteaudley   Melissa* yvetteaudley EmptySalı Tem. 31, 2012 3:29 am

Being Human, PLL, TWD. Muhteşem ya. Smile Kurgu da isterim o zaman. Hoş geldin aramıza Umut ben de.
Yvette Audley
Hufflepuff I. Sınıf
 Hufflepuff I. Sınıf
Yvette Audley

MesajKonu: Geri: Melissa* yvetteaudley   Melissa* yvetteaudley EmptySalı Tem. 31, 2012 10:46 am

Hoşbuldum yapalım tabi bu iki porsuğa güzel bir kurgu ^^
Alberto Matthew Q' Wr.
Gryffindor I. Sınıf
 Gryffindor I. Sınıf
Alberto Matthew Q' Wr.

Doğum tarihi : 23/05/95

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk: Büyücü / Cadı

MesajKonu: Geri: Melissa* yvetteaudley   Melissa* yvetteaudley EmptySalı Tem. 31, 2012 7:34 pm

Merhaba... Hoşgeldin MELİSA ben de CİHAN.. Ben den 1 yaş büyükmüşsün ben lise 3'e geçtim bir kurgu ayarlıyabiliriz seninle.

Melissa* yvetteaudley
1 sayfadaki 1 sayfası