Herkeze merhaba^^ Adım Melissa. 17 yaşındayım. Lise sona geçtim. Uzun süredir rp aleminden uzağım. Hayrlısıyla burada tekrar başlamak istiyorum. Kendimden biraz bahsedeyim. Neşeli, biraz asosyal, herkesle iyi geçinen, sıcakkanlı bir insanım. Hayvanları çok severim. Bir yaşında – kedi yılına göre 14 oluyor galiba tam olarak bilmiyorum- siyah şişman bir kediye sahibim. Adı Nunufi. Sonra… film ve dizi izlemeyi çok severim. Özellikle bir diziye başladıysam sezonunu en fazla iki günde bitirmem lazım. Favorilerime gelecek olursak; filmlerim Bridget Jones'un Günlüğü ve Ölü Gelin’dir. Harry Potter serisinin ayrı bir yeri var. Dizilerde ise, Muhteşem Yüzyıl hariç yerli dizi seyretmiyorum. İzlediğim diğer diziler Being Human, Desperate Housewives, New Girl, Pretty Little Liars, Spartacus ve The Walking Dead. Bunun dışında güney kore yapımı diziler izliyorum. Kitap okumak benim en büyük hobimdir. Genellikle fantastik ve bilim kurgu okuyorum. Gece Evi kitap serisini çok seviyorum. Müzik olarakta metal hariç her türlü müzik dinlerim. Gossip hayranıyımdır. Beth Ditto’ya taparım. Böyle biriyim işte. Umarım beni aranıza kabul edersiniz ^^