| Bir sitede gözünüze ilk çarpan şey ne? Yani sizi siteye çeken unsur nedir? | |
|
|
Soru başlıkta! | Tasarımını beğenmişimdir. | | 44% | [ 4 ] | Kurgusu hoşuma gitmiştir. | | 22% | [ 2 ] | Yöneticilerinin ilgisini sevmişimdir. | | 22% | [ 2 ] | Aslında pek ilgilenmem. İçimden geldiğince. | | 11% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 9 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marquéz Slorkié Unutturma Dairesi Başkanı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 168 Doğum tarihi : 30/04/92 Yaş : 32
Kişi sayfası Özel Yetenek: Patronus: Irk:
| Konu: Bir sitede gözünüze ilk çarpan şey ne? Yani sizi siteye çeken unsur nedir? Paz Tem. 29, 2012 3:59 am | |
| Rol sitelerine üye olurken aradığınız özellikleri merak ediyoruz bir nevi. Cevaplarınızı yazılı olarak buradan da paylaşırsanız tartışmaya açık olabilir hani. | |
|
| |
Erica Etheldreda Slytherin I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 98
| Konu: Geri: Bir sitede gözünüze ilk çarpan şey ne? Yani sizi siteye çeken unsur nedir? Çarş. Ağus. 01, 2012 6:19 am | |
| forum oyunları tıkır tıkır işliyorsa o sitede dururum asghds | |
|
| |
Alberto Matthew Q' Wr. Gryffindor I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 161 Doğum tarihi : 23/05/95 Yaş : 29
Kişi sayfası Özel Yetenek: Patronus: Irk: Büyücü / Cadı
| Konu: Geri: Bir sitede gözünüze ilk çarpan şey ne? Yani sizi siteye çeken unsur nedir? Perş. Ağus. 02, 2012 11:47 am | |
| Kusura bakmayın ama ben yöneticilerin ilgisini beğenmiyorum :'( | |
|
| |
Elijah Vainquer Mc'Reid St. Mungo Baş Şifacısı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 58 Nerden : -
| Konu: Geri: Bir sitede gözünüze ilk çarpan şey ne? Yani sizi siteye çeken unsur nedir? Perş. Ağus. 02, 2012 12:05 pm | |
| Kurgusu hoşuma gitti. Tıpkı Pottermore'da ki gibi olduğundan daha güzel olmuş... | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 297
| Konu: Geri: Bir sitede gözünüze ilk çarpan şey ne? Yani sizi siteye çeken unsur nedir? Perş. Ağus. 02, 2012 12:42 pm | |
| Cihan; ne gibi? Yani ayrıntı verirsen düzeltmeye çalışırız tabii. | |
|
| |
Elijah Vainquer Mc'Reid St. Mungo Baş Şifacısı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 58 Nerden : -
| Konu: Geri: Bir sitede gözünüze ilk çarpan şey ne? Yani sizi siteye çeken unsur nedir? Perş. Ağus. 02, 2012 12:48 pm | |
| Cihan ilgilerinin düşmeleri çok çok normal çünkü Kitap Karakterleri'yle ilgileniyorlar. Belki de başvurular çok az ama ben buna yoruyorum. Karakterler dolunca ve Profesörlükler tamamlanınca haliyle okul açılır. İlgi daha da artar diye düşünüyorum. Yoksa bende kısa kısa samimiyetsiz sohbetlere denk gelmedim değil hani... | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir sitede gözünüze ilk çarpan şey ne? Yani sizi siteye çeken unsur nedir? Perş. Ağus. 02, 2012 1:45 pm | |
| Yani Çisem şu şekil yanlış anlama sorun sende değil ben bak bir olay oldu o çocuğun şuan bu sitedede olmaması gerekiyordu. Yani ben kanıtlarıda sundum sana.. Yani ama neyse boşver .. Takma kafana. Gerçekten olay geçmiş bitmiş bir şey Ayrıten arda abi eminim bak öylede olucak bak benimde sitem var benim de üyem yok doğru ben de ilgileenemiyorum. Üye toplamaya çalışmaktan. | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 297
| Konu: Geri: Bir sitede gözünüze ilk çarpan şey ne? Yani sizi siteye çeken unsur nedir? Perş. Ağus. 02, 2012 2:00 pm | |
| O konuda Umut'a ulaştım yazıldığı gün, ama yapabileceğim çok da bir şey yoktu. Yani şöyle ki, sana yazılan şey kabul, ama diğer üyenin mesajlarına baktığımda üyeliğinin silineceği bir şey görülmedi. İki üyenin arasındaki 'küfürsüz' tartışmaydı. Biraz daha sağlam bir şeyle gelsen daha fazla ilgi gösterebilirdik belki *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir sitede gözünüze ilk çarpan şey ne? Yani sizi siteye çeken unsur nedir? Perş. Ağus. 02, 2012 2:04 pm | |
| Yani ben banlansın üyeliği ceza alsın silinsin demedim ki... Hem zaten geçti gitti boşver ben de sıkmıyorum canımı zaten | |
|
| |
| Bir sitede gözünüze ilk çarpan şey ne? Yani sizi siteye çeken unsur nedir? | |
|