Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Potter Efsanesi Hakkında

YazarMesaj
Aphrodis Audrey Phyllis
Ravenclaw I. Sınıf
 Ravenclaw I. Sınıf
Aphrodis Audrey Phyllis

Galleon : 50

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk:

Potter Efsanesi Hakkında Empty
MesajKonu: Potter Efsanesi Hakkında   Potter Efsanesi Hakkında EmptyPaz Tem. 01, 2012 5:04 pm

Kasım 1999 tarihinde bir efsane Türkiye'ye gelmişti. Kitap çıktığı andan itibaren öylesine satılmıştı ki, zamanında herkes tanır olmuştu genç büyücü Harry Potter'ı. Ve ardından rol oyunu siteleri yer aldı bu kurgu eşliğinde. Yıllar boyunca ilgi gördü bu siteler. Harry Potter'ın her yeni bölümünde daha da gelişti kurgular. Yıllar sonra seri sona erdi. Fakat efsane halen daha akıllardaydı. Rol oyunu siteleri pes etmemişti, unutturmayacaklardı bu efsaneyi. Zamanla rol oyunu sitelerinde de yenilik aranmaya başlandı. Artık rolün ve kurgunun kalitesi değişti, tasarım tamamen özgünleşti. Hatta kurgu bir iki mekân dışında tamamen Harry Potter'dan koptu. Biz de bu konu hakkında bir şeyler yapmamız gerektiğinin farkında olarak bu işe giriştik. Amacımız Harry Potter efsanesini yeniden yaşatmak. Kitapların sihirli dünyasını rol oyununa birebir taşıyarak, kurgu karakterleri ile bir şeyler yapmayı düşünüyoruz. Tabiki yine özgün karakterler olacak. Fakat kurgular sadece kitaptaki karakterler üzerinden, hatta kitaptaki kurgular olarak işlenecek. Kitaplar sırasıyla işlenecek ve her kitap sonrasında yeni bir maceraya adım adım yaklaşılacak. Karakterlerin tüm yaşantıları kitaptan daha ayrıntılı olarak, rol oyunu çerçevesinde işlenecek. Harry Potter efsanesinin unutulmasına engel olacak bir projeye atılıyoruz. Şimdi çoğunuzun kafasına yatmayan şey; bu karakterlere kendimiz yön veremeyecek miyiz? Cevabı basit. Tabiki tamamen yönlendirme size kalmış. Sadece genel hatlarına uyulacak hikayenin. Aralarında yaşanan duygusal olaylar, kişilerin duyguları, düşünceleri, herşey size ait. Kendinizi kitabın içerisinde düşünün. Olaylar, mekânlar, karakterler, duygular... Tasvir edebileceğiniz o kadar çok şey var ki. Tabiki bunun sebebi usta yazarın, kitapları oldukça ayrıntılı bir şekilde yazmış olması. Potter Efsanesi'nin yaşaması için elimizden geleni yapacağız. Ve sizden de desteğinizi istiyoruz.

Fakat; ben kendim bir köşede grubumu kurup takılırım, normal rol yaşantımı ilerletirim diyorsanız da, site açıldığında üye olarak belirli başvuruları yapıp rol yaşamınızı sürdürebilirsiniz. Kitap kurguları ile aranızda roller kurmanızın hiçbir sakıncası yok. Tabiki, asıl kurguyu etkilemediği sürece...

Potter Efsanesi Hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Görevler Hakkında
» Asa Alımı Hakkında
» Rpleriniz Kısmı Hakkında
» Karakterler Hakkında Kurallar
» Harry Potter RPG