Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Aphrodis Audrey.

+5
Stella A. Appleby
Mark Low
Alex Rosario
Antoienette Véux
Aphrodis Audrey Phyllis
9 posters
YazarMesaj
Aphrodis Audrey Phyllis
Ravenclaw I. Sınıf
 Ravenclaw I. Sınıf
Aphrodis Audrey Phyllis

Galleon : 50

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk:

Aphrodis Audrey. Empty
MesajKonu: Aphrodis Audrey.   Aphrodis Audrey. EmptyPtsi Tem. 16, 2012 11:44 pm

Audrey, yaşına göre olgun denebilecek bir kızdır. Bir Ravenclawlı'ya uyan zekası ve çok bilmiş tavırları ile dikkat çeker. Ders esnasında, parmağını sürekli havada gördüğünüzde nefret edebilmeniz mümkündür ondan. Kim ineklerden nefret etmez ki? Ama biraz tanıdığınızda ve sohbet ettiğinizde çok tatlı, zeki ve arkadaş canlısı olduğunu fark edersiniz. Hiç kimseyi birbirinden ayırmaz. Kan durumu veya binası önemli değildir ona göre. Ama aptallara ve kitaplardan nefret edenlere pek de iyi gözle baktığı söylenemez. Zekası dışındaki özellikleriyle, örneğin görünüşleri ile, övünen kendini beğenmiş kişilere acır. Ona göre hayattaki en önemli şey zekadır. Cesur biri olduğu söylenemez. Elinden geldiğince, mantığı dahilinde cesaretinin sınırlarını zorlayabilir. Ama mantığının el vermediği nokta, cesaretinin de son bulduğu noktadır. Pek bencil olmasa da, kitaplarını neredeyse hiç kimseye vermez, hatta dokundurtmaz. 11 yaşındaki bir çocuğun saf masumiyetinin yanında, kitaplardan süregelen bir yetişkin edası olması, yetişkinlerle bile büyümüş-de-küçülmüş biri gibi konuşmasını ve sohbet etmesini sağlar. Tanırsanız seveceksinizdir.

# Özellikle aradığım bir şey olmadığı için sizin kurgularınızı bekliyorum.

Antoienette Véux > Yakın arkadaş. Tatillerde mektuplaşıyoruz.
    Alex Rosario > İyi arkadaş. Kütüphanede tanıştık. Tatlı bir çocuk. Sohbetini seviyorum. Bana da benziyor sanki biraz.
    Mark Low > İtişip kakışılan. Aslında ilginç bir sempatim var ona karşı. O benim saçımı çekse de, ben ona bilmişlik taslasam da sanırım içten içe iyi duygular besliyorum ona karşı. Hey, çikolatalarımı onunla paylaşıyor olduğum aşık olduğum anlamına gelmez.
    Stella A. Appleby > Arkadaş. Benim tersime, çocuksu tavırlarının bazen can sıkıcı olduğunu kabul ediyorum. Ama yine de bazı durumlarda bana danışıyor oluşu bunun üstünü kapıyor. Her an yardımcı olabilirim.
    Cody Matthew > İyi arkadaş. İyi bir çocuk. Ama fazla zeki olmayışı konuşmamızı biraz aksatıyor. Olsun, onun yanındayken eğleniyorum.
    C. A. Jacqueline Black > Ders arkadaşı. Bir Slytherinlinin kitaplara meraklı olması ilgi çekici bir şey bana göre. Mükemmel anlaşmasak da oturup birlikte ders çalışabiliyoruz en azından.
    Amelia Bryssa Johnson > Dost. Çocuk olmamıza rağmen ilginç bir şekilde seviyeli bir arkadaşlığımız var. Yani şakalaşıp ortalıkta koşturmaktansa oturup sohbet etmeyi tercih ediyoruz. Yanında bulunmaktan en zevk aldığım kişilerden biri sanırım.
    Erica Etheldreda > Kararsız. Ne düşünmeliyim bilmiyorum. Çok ilginç bir durum bu. Bir Slytherinli olduğu için iki yüzlülük bekliyorum daima ve buna da hazırlıklıyım. Zeki bir kıza benziyor, kısa konuşmalarda bunu anlayabiliyorum. Soğuk görünüşünün yanında arada nezaket sezmiyor değilim ama doğrulundan emin olamıyorum. Sonuna kadar dikkatli olmak ama tatlı oyununu sürdürmek en iyisi olacak ona karşı.

En son Aphrodis Audrey Phyllis tarafından Cuma Ağus. 10, 2012 1:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Antoienette Véux
Ravenclaw I. Sınıf
 Ravenclaw I. Sınıf
Antoienette Véux

Nerden : ÖM göndermek isteyenler Arthur Jeff Phorkys adlı karaktere göndersin

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk: Büyücü / Cadı

Aphrodis Audrey. Empty
MesajKonu: Geri: Aphrodis Audrey.   Aphrodis Audrey. EmptySalı Tem. 17, 2012 8:30 am

Çok yakın arkadaşınım. Tatillerde mektuplaşıyoruz. Hogwarts'ta her yere beraber gidiyoruz. Yapışık ikizler tarzında Very Happy
Aphrodis Audrey Phyllis
Ravenclaw I. Sınıf
 Ravenclaw I. Sınıf
Aphrodis Audrey Phyllis

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk:

Aphrodis Audrey. Empty
MesajKonu: Geri: Aphrodis Audrey.   Aphrodis Audrey. EmptySalı Tem. 17, 2012 12:27 pm

Yapışık ikiz tarzında bir şey istiyor muyum emin değilim şuan için. Ama yakın arkadaş olarak ekliyorum ^_^
Alex Rosario
Hufflepuff I. Sınıf
 Hufflepuff I. Sınıf
Alex Rosario

Aphrodis Audrey. Empty
MesajKonu: Geri: Aphrodis Audrey.   Aphrodis Audrey. EmptySalı Tem. 17, 2012 2:37 pm

Alex'in de büyümüş-de-küçülmüş havalarında tavırları var. Hani abartılı değil ama yaşıtlarına göre sık sık daha olgun ve sakin davranır. Kütüphane de falan tanışabilirler bence bir şekilde ders dışında falan konuşmaya başlayabilirler. Kısmen iyi arkadaş olabilirler yani. Smile
Aphrodis Audrey Phyllis
Ravenclaw I. Sınıf
 Ravenclaw I. Sınıf
Aphrodis Audrey Phyllis

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk:

Aphrodis Audrey. Empty
MesajKonu: Geri: Aphrodis Audrey.   Aphrodis Audrey. EmptySalı Tem. 17, 2012 2:51 pm

Tabii, memnuniyetle ^_^
Mark Low
Hufflepuff I. Sınıf
 Hufflepuff I. Sınıf
Mark Low

Doğum tarihi : 08/10/20

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:

Aphrodis Audrey. Empty
MesajKonu: Geri: Aphrodis Audrey.   Aphrodis Audrey. EmptySalı Tem. 17, 2012 8:26 pm

Partner? (saçını çekme, mektup yollama birlikte çikolata yeme falan filan.)
http://narutorpg.forummum.net/
Aphrodis Audrey Phyllis
Ravenclaw I. Sınıf
 Ravenclaw I. Sınıf
Aphrodis Audrey Phyllis

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk:

Aphrodis Audrey. Empty
MesajKonu: Geri: Aphrodis Audrey.   Aphrodis Audrey. EmptySalı Tem. 17, 2012 8:37 pm

İleride düşünülebilir. Yani saç çekme şeyleri falan tamam. Ama 11 yaşında 'partner' adı altında kurgu olmasın bende diyorum ^_^ sürekli itişip kakıştığım gibi bir şekilde ekliyorum, bakarsın, beğenmediğin yeri söylersin ^_^
Stella A. Appleby
Hufflepuff I. Sınıf
 Hufflepuff I. Sınıf
Stella A. Appleby

Aphrodis Audrey. Empty
MesajKonu: Geri: Aphrodis Audrey.   Aphrodis Audrey. EmptyÇarş. Tem. 18, 2012 5:09 pm

Audrey'nin olgun, Stella'nınsa tam tersine daha çocuksu tavırları onları zıt kutuplar yapsa da, Stell ara sıra Audrey'den öneri, yardım vs. istemeye gelebilir sana da uygunsa. ^^
Aphrodis Audrey Phyllis
Ravenclaw I. Sınıf
 Ravenclaw I. Sınıf
Aphrodis Audrey Phyllis

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk:

Aphrodis Audrey. Empty
MesajKonu: Geri: Aphrodis Audrey.   Aphrodis Audrey. EmptyÇarş. Tem. 18, 2012 5:17 pm

Tabii. Bana süper uyar ^_^
Cody Matthew
Gryffindor I. Sınıf
 Gryffindor I. Sınıf

Doğum tarihi : 24/12/96

Aphrodis Audrey. Empty
MesajKonu: Geri: Aphrodis Audrey.   Aphrodis Audrey. EmptyPerş. Tem. 19, 2012 4:10 pm

en iyi arkadaş olabiliriz bence cody aşırı zeki değildir fakat sana herşeyin zeka olmadığını gösterebilir eğlenceli olur bence Very Happy
Aphrodis Audrey Phyllis
Ravenclaw I. Sınıf
 Ravenclaw I. Sınıf
Aphrodis Audrey Phyllis

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk:

Aphrodis Audrey. Empty
MesajKonu: Geri: Aphrodis Audrey.   Aphrodis Audrey. EmptyPerş. Tem. 19, 2012 4:28 pm

Şuan en yakın arkadaş olayına girmeyeceğim sanırım *-* Ama iyi arkadaş olarak ekliyorum ^_^
C. A. Jacqueline Black
Slytherin I. Sınıf
 Slytherin I. Sınıf
C. A. Jacqueline Black

Galleon : 32

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:

Aphrodis Audrey. Empty
MesajKonu: Geri: Aphrodis Audrey.   Aphrodis Audrey. EmptyC.tesi Tem. 28, 2012 6:03 pm

Cassandra bilgiyi güç olarak görür. Kitaplara değer verir. Beraber ders falan çalışabilirler.
Aphrodis Audrey Phyllis
Ravenclaw I. Sınıf
 Ravenclaw I. Sınıf
Aphrodis Audrey Phyllis

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk:

Aphrodis Audrey. Empty
MesajKonu: Geri: Aphrodis Audrey.   Aphrodis Audrey. EmptyC.tesi Tem. 28, 2012 7:06 pm

Tamamdır, bana uyar.
Amelia Bryssa Johnson
Ravenclaw I. Sınıf
 Ravenclaw I. Sınıf
Amelia Bryssa Johnson

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:

Aphrodis Audrey. Empty
MesajKonu: Geri: Aphrodis Audrey.   Aphrodis Audrey. EmptyPtsi Tem. 30, 2012 11:04 am

Karakterlerimiz çok benziyor, ama Amelia sevgiden yoksun bir çocuk. Hem iyi anlaşırlar hem de birlikte ders çalışır ve dertleşirler. Bence çok yakın arkadaş olabilirler. Hatta, çok yakın değil de, hani böyle arada sırada oturup uzun uzun sohbet eden dostlar olur ya, onlardan olsunlar. Vıcık vıcık olmasınlar, ciddi bir şekilde sohbetler etsinler, derslerle ilgili çeşitli teoriler bulsunlar, herhangi bir grup ödevi olduğunda birlikte çalışsınlar. İş arkadaşı gibi. Hem samimi hem mesafeli. Çok hoş bir dostluk olur bence. ^^
Aphrodis Audrey Phyllis
Ravenclaw I. Sınıf
 Ravenclaw I. Sınıf
Aphrodis Audrey Phyllis

Kişi sayfası
Özel Yetenek:
Patronus:
Irk:

Aphrodis Audrey. Empty
MesajKonu: Geri: Aphrodis Audrey.   Aphrodis Audrey. EmptyPtsi Tem. 30, 2012 11:06 am

Çok süper olur bence. Ders rpleri güzel bir hâl alır hiç yoktan ^_^
Erica Etheldreda
Slytherin I. Sınıf
 Slytherin I. Sınıf
Erica Etheldreda

Aphrodis Audrey. Empty
MesajKonu: Geri: Aphrodis Audrey.   Aphrodis Audrey. EmptyCuma Ağus. 10, 2012 4:38 am

kendimi ispatlama mekanı olarak gördüğüm bu okulda derslerde sürekli bana rakip olarak sürekli elini kaldırman hoşuma gitmiyor. Ravenclaw olduğun için Slytherin'in kötü namı yapışmış biri de değilsin ve gereksiz biçimde tatlısın. Aslında seni baş düşmanım ilan edebilirim çünkü seni rakip olarak görüyorum. Yalnız yakında tutmak daha mantıklı geliyor. Yaşıma göre olgunum evet sen de öylesin. Yalnız 'kitaplar ve zeka' mı sadece sahip olduğun, yoksa daha başka bir şey mi bilemiyorum. Çok fazla gidip insanlarla konuşup tanışan biri değilim tabii fakat seni yakında tutmak istediğim için derslerde vs laf atma şansı çıktığında iyi niyetli davranıyorum. Sen de bana karşı temkinli olmayı seçiyor olabilirsin çünkü dış görünüşüm bir çocuğa göre baya soğuk. vesevese

Aphrodis Audrey.
1 sayfadaki 1 sayfası