| ~ 'Larry' Slorkié | |
|
+5Alberto Matthew Q' Wr. Melanie Katy Black Raphaél Moriérty Aphrodis Audrey Phyllis Lawrence Slorkié 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lawrence Slorkié Hufflepuff I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 35 Nerden : Şeker kamışlarının içinden.
| Konu: ~ 'Larry' Slorkié C.tesi Tem. 14, 2012 5:32 pm | |
|
Lawrence 'Larry' Slorkié
Oldukça duygusal bir yapıya sahip Larry. Onun için önemli olan şeylerden biri dürüstlüktür. Yalandan ve kandırılmaktan hiç hoşlanmaz. Aslında oldukça cesur olan Larry, duygularının bazen bu durumun önüne geçmesine olanak sağlayabiliyor. Ve bu durumdan kendisi de hoşlanmıyor, fakat yapısı bu şekilde. Kendisini çok sever. Öylesine ki, bu bazen bencillik derecesine bile gelebilir. Fakat sevdiklerine her şeyden çok değer verir. Kendisinden bile daha fazla.
Ailesini hiç tanımamıştır Larry. Bebek iken bulundukları gemi battığından boğularak can vermiştir ailesi. En azından amcası Marquéz ona bu şekilde anlatmıştır. Ailesi öldükten sonra onu amcası sahiplenmiştir ve büyütmüştür. Birbirlerine çok yakın olan bu ikili, Marquéz'in işlerinden dolayı son dönemlerde biraz uzak kalmış olsalar da, amca-yeğen den çok. baba-oğul ilişkisi içerisindelerdir.
Eveet. Karakterimin geçmişi ve özellikleri bu şekilde. Şimdi kurgulara bakalım. Hufflepuff'dan yakın dostlar arıyorum. Ama aşırı yakın olacak böyle. Alex Rosario Mark Low Gryffindor'dan da sürüyle arkadaş istiyorum. Arthur Jeff Phorkys Slytherin'den onu sevmeyen birkaç kişi olsa da fena olmaz hani. Onu koruyan profesörler veya yetişkinler de olsa güzel olur.
ÖZEL KURGULAR
Aphrodis Audrey Phyllis
Ödevlerimi yapıyor bazen. Bazen de bana çok iyi davranıyor. Yine de her şeyi bir karşılığa uyarak yaptığını biliyorum. Ama özünde öyle bir insan değil. Oldukça cana yakın bir kız. Sanırım büyüyünce onunla evlenicem.
Raphaél Moriérty
Rafe amca. Marquéz amcamın yakın arkadaşı. Hatta aynı dairedeler. Beni koruyan büyüklerden biri olsa da, aileden biri gibi görüyorum onu. İkinci amcam bir nevi. Marquéz amcamın işi olduğunda beni her yere o götürüyor. Seviyorum onu.
Melanie Katy Black
Mel. Eğlenceli bir kız aslında. Ve onu eğlendirdiğimi düşünüyorum. Çünkü konuşmalarımdan eğlendiği gülüşünden ve gözlerinin parıldamasından belli oluyor. Ve oldukça korumacı bir arkadaş. İyi anlaşıyoruz. Stella A. Appleby Arada şakalaşıyoruz. Gerçekten iyi anlaşsak da, birbirimizle uğraşmayı seviyoruz işte. Garip bir şekilde çekiyor beni kendisine. Ve bu gerçekten ilginç bir durum. Ama gayet iyi bir dostum. Ve umarım hep yanımda olur.
En son Lawrence Slorkié tarafından Ptsi Tem. 30, 2012 4:25 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 297
Kişi sayfası Özel Yetenek: Patronus: Irk:
| Konu: Geri: ~ 'Larry' Slorkié C.tesi Tem. 14, 2012 5:44 pm | |
| Şeker falan karşılığında, veya başka bir şey, ödevlerini yapabilirim hehe | |
|
| |
Raphaél Moriérty Unutturma Dairesi Çalışanı
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 40 Doğum tarihi : 20/05/92 Yaş : 32 Nerden : Ministry of Magic.
Kişi sayfası Özel Yetenek: Patronus: Irk: Büyücü / Cadı
| Konu: Geri: ~ 'Larry' Slorkié C.tesi Tem. 14, 2012 5:46 pm | |
| Amcanın yakın arkadaşı olucam. Hatta biliyorsun kurgumuz var. Trene seni ben bırakıcam. Not düş bakalım hepsini. Ayarlarsın sen bir şeyler | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 'Larry' Slorkié C.tesi Tem. 14, 2012 5:51 pm | |
| | |
|
| |
Melanie Katy Black Ravenclaw I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 6
| Konu: Geri: ~ 'Larry' Slorkié C.tesi Tem. 14, 2012 10:15 pm | |
| Arada bir onu kütüphanede karşılaşıyor olabilirsiniz Melanie'yle. Onu güldürüyorsundur ve nasıl desem biri sana sataştığında koruyordur | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 'Larry' Slorkié Paz Tem. 15, 2012 4:45 pm | |
| Eklendin | |
|
| |
Alberto Matthew Q' Wr. Gryffindor I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 161 Doğum tarihi : 23/05/95 Yaş : 29
| Konu: Geri: ~ 'Larry' Slorkié Paz Tem. 15, 2012 4:54 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 'Larry' Slorkié Paz Tem. 15, 2012 5:07 pm | |
| Kanka tarzı bir kurguyu Hufflepuff'lı biri ile düşünüyorum. Zaten ek olarak rol dışı bölümde Hufflepuff'lı olanlardan hoşlanmadığını belirtmiştin sanırım. Garip geldi şu an. | |
|
| |
Alberto Matthew Q' Wr. Gryffindor I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 161 Doğum tarihi : 23/05/95 Yaş : 29
| Konu: Geri: ~ 'Larry' Slorkié Paz Tem. 15, 2012 6:22 pm | |
| Evet malesef öyle ama bir tane kurgu gereği o binadan dosta ihtiyacım var ama genede sen bilirsin. | |
|
| |
Antoienette Véux Ravenclaw I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 24 Nerden : ÖM göndermek isteyenler Arthur Jeff Phorkys adlı karaktere göndersin
| Konu: Geri: ~ 'Larry' Slorkié Paz Tem. 15, 2012 9:10 pm | |
| Umut umarım bana da bir yerler bulabilirsin.. Siteyi özledim | |
|
| |
Alex Rosario Hufflepuff I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 6
| Konu: Geri: ~ 'Larry' Slorkié Ptsi Tem. 16, 2012 11:44 pm | |
| Alex'in kurgusuna pek yakınmış Larry'nin ki. Alexander 2 yaşındayken muggle babası ve cadı annesi düşen bir uçakta öldüler. Alex halasının yanında büyüdü. Rosario'lar tamamen muggle ama halası muggle doğumlu bir cadı. 2 yaşından beri Londra'da yaşıyorlar. Bence o kanka benim. | |
|
| |
Mark Low Hufflepuff I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 6 Doğum tarihi : 08/10/20 Yaş : 104 Nerden : Hogwarts
| Konu: Geri: ~ 'Larry' Slorkié Çarş. Tem. 18, 2012 4:13 pm | |
| İstersen kanka olabiliriz, ikimiz de meleziz hem ortak noktamız da var Mesela trende tanışmışızdır Harry ve Ron gibi. | |
|
| |
Stella A. Appleby Hufflepuff I. Sınıf
Galleon : 50 Mesaj Sayısı : 20
| Konu: Geri: ~ 'Larry' Slorkié Çarş. Tem. 18, 2012 5:28 pm | |
| Şimdi bu Stell çok canlı, yerinde duramayan bir kız. Ara sıra birbirleriyle şakalaşıyor, hatta arkadaşça sataşıyor bile olabilirler mesela. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 'Larry' Slorkié Ptsi Tem. 30, 2012 4:26 am | |
| @Cihan Gry dostlara eklendin. @Miray Seninle de değişik bi kurgu bulucaz. Mesela alışverişte tanışmış olabiliriz. Hatta bununla ilgili rp bile yapabiliriz. @Alex, Arda Eklendiniz. @Stella Evet muhteşem bir kurgu eklendin. | |
|
| |
| ~ 'Larry' Slorkié | |
|